Ohhoh, olisikohan jo aika kirjoitella Viikarin touhuista, kovin näyttää talviselta tämä blogi, vaikka juhannus jo kolkuttelee. Ilon kanssa olemme nautiskelleet jo muutaman viikon kesälomasta, ollaan haaveiltu, käyty metsälenkeillä ja istuttu aamukahvilla rappusilla. Ihata elämätä!

Vähän on yritetty muistella Nou-asioita viime syksyltä, talvella kun nuo treenailemiset jäivät vähille. Pitkästä aikaa kokeilimme hakuruutua Goldwatereiden Nou-treeneissä Suonenjoella ja tällä kertaa ihan variksilla. Positiivista oli huomata, että Ilo ei yrittänyt vaihtaa (tai etsiä kaikkia kerralla), vaan palautti yhden variksen kerrallaan. Hakuruudun ensimmäisten lintujen palautukset jäivät edelleen vähän kauaksi, mutta viimeinen varis tuli jo ihan luokse, tosin vauhti ei lopussa päätä huimannut, mutta tuli kuitenkin! Vesityöskentely alkaa olla jo ihan ok. Suonenjoella Ilo teki ensimmäiset uimahyppynsä! (Tähän asti olemme uineet vain sellaisilla rannoille, missä uimaan pääsee kahlaten.) Uiminen on muutenkin edelleen ihan supermukavaa ja suuremman vesistön puutteessa läträtähän voi vaikka minkälaisissa kuraputrakoissa.

1277379698_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

"Höh, minäkö muka tykkään läträtä kuralammikoissa, ei pidä paikkaansa!"


Näytelmissäkin olemme ehtineet muutaman kerran käväistä Kajaanin jälkeen. Tuusniemellä kävimme vielä nuortenluokassa, josta tuloksena EH, mutta sen jälkeen kolmesta avoimenluokan pyörähtelyistä (Pyhäjärvellä, Lestijärvellä ja Joensuussa) on kustakin tullut ERI luokkasijoituksen kera.

 

1277377962_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ilo 30.5.2010 Joensuu Avo Eri 2